love

Loading...

Sunday, November 21, 2010

manusia mudah alpa

ahhh, bodohla. haa tgok. ak marah dah nie. HAHA dah bodo salah kan diri sndry pulak kan. kenapa ak pelupa sgt mcm org tua umur 70. errghh. ak bole lupa yg ak da jnji nk keluar kan. arghh! pelupanya lahh kan. mungkin ak terlebih makan semut barangkali, mungkin juga lebih cnderung makan kepala ikan. erghhh! entahla

ptg td ak pegy tgok result syah yg terpampang terang lagy bersuluh kat notice board, lepastu bile mak ak tnye markahnye ak dah lupe. bnde small matter cm tu pon ko bole lupe wahai EZZNY?

lepastu tengah sibuk sibuk on ak baru teringat yg semalam ak ade janji nk keluar dgn kwn. yelah, semalam hari sabtu bersamaan dgn 20 haribulan november. baru harini ak nk ingt pulak tu kan, kenapa lah aku ta ingt seminggu kemudian kan.

ahhh, fitrah manusia. dasar pelupa. lepastu ak dah wat janji melayu, janji nk keluar tp ta keluar. cakap ta serupa bikin. apelah ezzny ni. tah ape2. janji nk keluar, tp ta keluar pon. dasar ta tepati janji *cara muhasabah diri. HAHA

yg pelupa,
ezzny othman

No comments:

Post a Comment