love

Loading...

Tuesday, March 15, 2011

kawan la sangat




kwn la sgt kan? belah belah. aku tak kawan dgn org mcm kau. ade mcm2 jenis kawan ni. kalo silap pilih, silap lah langkah. mak cakap kalo kita kawan dengan orang jual minyak wangi kita pon akan bau wangi mcm minyak wangi. betul lah tu. tp ni masalah duniawi perangai tak sedar di untung. dapat kwn sikit punye baik dah kene pijak kepala pulak kan. aduihh, duniadunia =,=

1. aku paling tak suka perangai mcm siot ni haa. mengaku kawan tp bile senang lupa kwn. susah pandai pulak nak cari member.

"wey tolg fotostat utk aku.."
"wey tolg topupkan aku ...."
"wey tolg belikan aku ...."

pandai cari aku, suruh itu suruh ini. bile time aku nak susah korang pandang aku pun tak. lantak kau org lah nak buat mcm mana pon sbb ak mmg tak appreciate org mcm nie dalam hidup aku. kalau ada gambar korang dgn aku, aku nasihatkan korg campak tong sampah je. aku tak kisah.

2. nie ha stok perasan kaya. tolg lah wey, kaya miskin ke ak kawan dgn semua org. aku tak memandang harta korg tu. oleh itu aku tak suka nak berkawan dgn org mata duitan. ade duit ke tak ade duit semua sama disisi tuhan. so tayah la nak canang cerita kau ade kereta BMW secondhand, thirdhand ke? aku tak nak tahu walaupun sebesar kuman cerita kau tu sbb nya tak ada kena mengena hidup mati aku pon.

3. aku tak suka kawan dgn org ckp besar. sorry la. kau mungkin boleh buat ak teman good listener kau, tp kau bukan teman seperjuangan aku. canang cerita sana canang cerita sini yg kau tu hebat sgt. paling kaya, paling lawa, paling cun. lantak kau la. sbb kan aku nie kesian dgn org macam kau, jadi aku dengar sajalah cerita kau yg hanya angan - angan mat jenin tu. dengan siapa lagi kau nak berlagak bagus kalau bukan dgn aku.

4. lagi satu, aku tak suka kawan dgn org yg stalk aku. pehal lah kau ni. nak tahu pasal aku, kau boleh tanya. memang lah ak nie jarang nak bercerita, tp apelah salah nak tanye. lepastu tahu tahu buat gosip liar. yg ni aku panas la. tp tapela korg yg dapat dosa menfitnah. aku tak dapat ape ape pun.

tu je la yg aku nak cuba sampaikam rasenye :)

4 comments:

  1. nak tahuuu takk? aku ada sugar daddy yg ada bmw 5hand. hahaha.xD

    ReplyDelete
  2. HAHAA. siapa minah kero ni wey?

    ReplyDelete
  3. HAHA, public sgt nak cerita :)

    ReplyDelete