love

Loading...

Monday, November 29, 2010

terima kasih cik aeroplane :)

cik aeroplane tag, dan saye jawab *winkwink

Apa yang paling penting dalam hidup korang?
-kesihatan yg sentiasa terjamin,HAHAHA

Benda terakhir korang beli guna duit sendiri?
-makanan kat kantin skola kat makcik pggan merah, kalo ta silap ak la.


Adakah korang bercinta sekarang?
-yes, dgn justin bieber.HAHAA, geli kan


Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
-selama dia syg ak syg dye la kan


Di mana korang akan jumpa kekasih korang?
-ta tahu,kite hanye merancang,tuhan menentukan


Novel/buku/majalah terakhir korang beli?
-diary of a wimpy kid


Apakah nama penuh korang?
-Ezzny Zulaikha bt Othman


Antara mak dan ayah korang, yang mana korang lebih mesra?
-bonda


Namakan orang yang betul-betul korang nak jumpa?
-ak nk jumpe PM dan suruh dye stop kutip duit rakyat dgn mngenakan saman dkat kereta family ak dan org laen. i mean speed trap pnye saman, HAHA.


Namakan tempat yang korang betul-betul nak pergi?
-aku nk masuk dalam white house


Pilih salah satu, peluk atau cium?
-peluk peluk,ak suke


Beritahu tiga perkara tentang orang yang tag korang?
-pndai menulis, bercita cita nk jadi peguam, kawan baek ain jasuri :)


Lima benda yang korang sayang sangat-sangat dalam hidup?
- family
- barang pemberian org
- alat perhiasan diri
- name tag ak yg nama "ZULAIKHA" tp dah hilang :(
- gadget aku



Bila D.O.B korang dan di mana korang sambut tahun lepas?
-3rd december. pizza hut



Lima blogger yang korang nak tag?
-saidatul akmar sarifudin
-por xi lin
-mawar
-muhammad arif akmal sarifudin

-nur shalihah sharif


Cerita sikit pasal blogger pertama yang korang tag.
-baek haty sbb dye bg hadiah mase dpt result pmr dulu *winkwink

updated by ezzny othman

2 comments:

  1. hehee.suke3!!!
    kak sai syg kakcik.
    kalo nk nangis boleh?
    appreciate gile.
    love u sis.

    ReplyDelete
  2. HAHAA, okayy, nty kak sai buat jugak yea :)

    ReplyDelete